Roos Awater

Mensen in organisaties begeleiden bij het ontdekken van hun talenten en het versterken van hun persoonlijke vaardigheden. Dat is de rode draad in mijn loopbaan sinds ik ben afgestudeerd als onderwijskundige. Als accountmanager, manager, recruiter, ondernemer, trainer en coach heb ik brede kennis en ervaring opgebouwd over gedrag van mensen en teams in organisaties. Mijn specialisaties zijn: verbindend communiceren, leidinggeven vanuit authenticiteit, professioneel klantcontact en loopbaanontwikkeling.

Als Senior Trainer & Coach bij Human Empowerment ben ik verantwoordelijk voor
Talent- & Management Development. In Talent Empowerment zijn onze programma’s voor training, coaching en assessment onderbracht. Een beroep wordt een roeping als iemand zijn eigenheid laat zien en zich gedreven voelt. Mijn drijfveer is om dat samen met mensen te ontdekken en bereiken. ‘Harde’ kwaliteiten die klanten mij toekennen zijn: analytisch, structurerend, leergierig, praktisch en resultaatgericht. ‘Zachte’ kwaliteiten: respectvol, betrouwbaar, sensitief, toegewijd en intuïtief.

Als bestuurslid van de Stichting Technovium denk ik mee over het afstemmen van technisch onderwijs en bedrijfsleven in de regio Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik houd ervan om samen met vrienden en familie Italiaans of Aziatisch te koken of te borrelen bij een houtvuurtje in de tuin. Mijn grote liefde is reizen met als favoriete bestemming Australië.

Iedere vraag begint met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. In dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw vraag in kaart. Bel of mail om een afspraak te maken (r.awater@human-empowerment.nl / 06 51 27 84 76).