On-Site

Bij een on-site oplossing werkt een consultant van Human Empowerment op de locatie van uw organisatie. De consultant fungeert als coördinerende schakel tussen en aanspreekpunt voor zowel kandidaten, medewerkers als de contactpersonen in uw organisatie. De on-site consultant is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, de werving & selectie, de administratie en het klantcontact rondom de flexibele schil.

Het voordeel van deze bedrijfsoplossing is dat de informatieoverdracht beter verloopt, de communicatielijnen kort zijn. Bovendien bespaart uw organisatie tijd doordat de medewerkers optimaal worden begeleid door de on-site consultant.

De voordelen van een on-site vestiging:

  • Kostenreductie en procesverbetering: het personeelsproces wordt efficiënter en flexibeler ingericht en diverse tijdsintensieve activiteiten worden door ons overgenomen.
  • Tijdelijke reductie van werkdruk: diverse werkzaamheden worden overgenomen, zoals: selectie- en aannamegesprekken, contracten, introductie en instructie, verstrekking materialen, personeelsadministratie, functionerings- en beoordelingsgesprekken.
  • Opvang van ‘pieken en dalen’: het personeelsproces structureel verbeteren en het opvangen van pieken en dalen bij de diverse projecten in het productieproces.

Wilt u meer weten ? Neem vrijblijvend contact met ons op.