Over ons

Human Empowerment is een professionele HR dienstverlener op het gebied van arbeidsbemiddeling en talentontwikkeling. Vanuit ons kantoor in Nijmegen richten wij ons op kandidaten en opdrachtgevers in heel Nederland. Al sinds 2000 zijn we actief voor vaste en tijdelijke functies op MBO, HBO en WO niveau.

Wat kunt u van ons verwachten?

De consultants van Human Empowerment zijn getraind om de competenties en drijfveren van mensen scherp in kaart te brengen. Zij investeren tijd om de wensen en behoeften van opdrachtgever én kandidaat in kaart te brengen. Zij verdiepen zich in functieprofiel, competenties, bedrijfsprocessen, systemen, organisatiestructuur, cultuur en strategie. Op basis hiervan kunnen zij kandidaten volledig informeren en de juiste match realiseren. Alle consultants hebben een HBO/WO achtergrond en beschikken over kennis van de markt waarvoor zij werken.

Wij bouwen relaties die gebaseerd zijn op openheid, integriteit en lange termijn. Dat vinden wij een voorwaarde om van toegevoegde waarde te zijn voor onze kandidaten, coachees, trainees én opdrachtgevers.