Onze visie

Human Empowerment werkt vanuit de visie dat mensen met meer trots, betrokkenheid en plezier werken als zij hun talenten kunnen inzetten en bijdragen aan het succes van de organisatie. Al bijna 20 jaar helpen wij mensen en organisaties bij het realiseren van een succesvolle match.

Ontzorgen

Zoekt u talentvolle mensen voor uw organisatie? Of bent u een professional met ambities? Human Empowerment zoekt voortdurend in de markt naar talentvolle kandidaten met de juiste kennis en competenties. In onze samenwerking willen we opdrachtgever én kandidaat zoveel mogelijk ontzorgen. Van kennismaking tot arbeidsovereenkomst. Voor beiden willen we als partner, adviseur en coach optreden in onze werving, selectie, detachering, training, coaching en assessments.

Samenwerken

Een relatie opbouwen en onderhouden op basis van openheid, integriteit en duurzaamheid. Dat vinden wij belangrijk. Dit vertaalt zich in de jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers en in kandidaten die bij ons ´aankloppen´ als ze weer toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Kwaliteit

Kwaliteit heeft onze prioriteit. Dit betekent dat we tijd investeren in een grondige voorbereiding. Onze consultants verdiepen zich in functies, competenties, processen, organisaties en branches. Als klant ziet u dit terug in al onze diensten.

Talenten ontwikkelen

In onze visie beschikt ieder mens over unieke talenten. Wij begeleiden mensen en organisaties om drijfveren, talenten en competenties inzichtelijk te maken en optimaal te benutten. In ons programma Talent Empowerment draait alles om het ontdekken, managen, ontwikkelen en verrijken van talenten en soft skills.