Uitzenden

Voor de vacatures die u flexibel wilt invullen, kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van uitzenden. Ook als het gaat om uitzenden hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met de opdrachtgever en willen we fungeren als partner. Dit begint met een grondige voorbereiding, waarbij we niet alleen uw huidige personele vraag in kaart brengen, maar ook anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en veranderingen in uw team, organisatie en branche.

Omdat de werkzaamheden en de behoefte aan flexibele arbeid per dag kan verschillen, besteden wij veel aandacht aan het continu goed afstemmen van onze dienstverlening op uw wensen en eisen op regionaal en landelijk niveau. Wij denken mee in de planning, waardoor er altijd het juiste aantal mensen aan de slag is en er zo efficiënt en effectief mogelijk gewerkt kan worden.

Human Empowerment beschikt over over een eigen database en netwerk met gekwalificeerde kandidaten. Bovendien zoeken we verder in de markt en boren we de juiste kanalen aan om kandidaten te vinden die bij uw organisatie passen.

Wat zijn de voordelen van uitzenden via Human Empowerment?

  • Human Empowerment is formeel werkgever, waardoor uw organisatie geen financieel risico loopt..
  • U kunt de meest geschikte kandidaat kiezen uit de kandidaten die wij op korte termijn voorstellen. Zo houdt u tijd over voor uw corebusiness.
  • Op korte termijn een kwalitatief goede kandidaat om tijdelijke pieken op te vangen.
  • U realiseert een structurele instroom van flexibel en goed gekwalificeerd personeel.
  • Wij nemen het gehele proces van werven, selecteren, verlonen en begeleiden van u over.
  • Omdat u als opdrachtgever in juridische zin geen werkgever bent, draagt u ook niet de financiële risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid van deze medewerkers.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op