Voor organisaties

Bent u op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie? Human Empowerment ondersteunt organisaties bij de arbeidsbemiddeling van professionals op MBO, HBO en WO niveau. Wat kunt u van ons verwachten:

  • een professionele gesprekspartner met kennis van zaken
  • samenwerking gebaseerd op openheid, integriteit en duurzaamheid
  • toegang tot een landelijk netwerk van gekwalificeerde professionals

Specialisme: Wij hebben veel ervaring in de markten industrie, automotive en machinebouw. Daarnaast werken wij ook ook samen met opdrachtgevers in ICT en onderwijs. Onze consultants worden continu getraind om hun kennis van functies, competenties, processen, organisaties en branches te vergroten.

Werkgebied: Onze opdrachtgevers zijn organisaties in heel Nederland, maar de meeste van onze klanten bevinden zich in Gelderland, Brabant, Noord-Limburg, Utrecht en Zuid-Holland.

Human Empowerment biedt u de mogelijkheid te kiezen voor werving & selectieexecutive searchdetacheringuitzendeninterim of on-site.

Heeft u een vraag of wilt informeren naar de mogelijkheden? Bel of mail Emil van Dijk (024 36 50 700 /
e.v.dijk@human-empowerment.nl).

Continue ontwikkeling van mensen en teams

We leven in een tijd van verandering en toenemende complexiteit. Om succesvol te blijven wil je als organisatie de talenten van je mensen duurzaam benutten en soft skills voor de toekomst ontwikkelen. Human Empowerment ondersteunt organisaties om dat te bereiken door ons programma van ontwikkelassessments, trainingen, personal coaching, workshops, intervisie etc.. Lees meer.