Voor kandidaten

Human Empowerment ondersteunt mensen bij een nieuwe stap in hun loopbaan. Onze diensten zijn erop gericht om jou te ondersteunen als je op zoek bent naar een nieuwe baan en interesse hebt in een van onze vacatures.

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens de selectieprocedure zullen we jou als kandidaat adviseren en begeleiden. Voor zowel kandidaat als opdrachtgever willen we als partner, adviseur en coach optreden. Beide ‘partijen’ zien wij als onze klant. Een langdurige relatie opbouwen en onderhouden vinden wij belangrijk. Dit vertaalt zich in de jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers en in kandidaten die bij ons ´aankloppen´ als ze toe zijn aan weer een nieuwe uitdaging.

Het bieden van kwaliteit vinden wij belangrijk. Dit betekent dat onze consultants zich verdiepen in functies, competenties, processen, organisaties en branches, waardoor zij jou als kandidaat zo goed mogelijk kunnen informeren.

Een sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Als je wilt solliciteren, ga dan naar onze actuele vacatures of inschrijven.

Bij vragen, bel of mail Emil van Dijk: 024 785 39 54 / e.v.dijk@human-empowerment.nl.

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan maar weet je nog niet wat je wilt, wat bij je past of hoe je jouw talenten beter kunt benutten? Ons Talent Empowerment programma bied oplossingen die je daarbij helpen.