Talent empowerment

Voor iedere organisatie zijn de talenten van mensen een belangrijke sleutel naar succes. Organisaties functioneren nu eenmaal beter als mensen hun talenten kunnen inzetten en met trots, betrokkenheid en plezier werken. Wij helpen organisaties om dat te bereiken en het potentieel van mensen zo goed mogelijk te benutten en ontwikkelen.

Een herkenbare vraag?

  • Wat kunnen we doen om communicatieve vaardigheden en andere ‘soft skills’ te ontwikkelen?
  • Welke ontwikkeling is nodig om mensen mee te laten groeien met de ambities van de organisatie?
  • Hoe kan ik mensen motiveren en voorkomen dat ze uitvallen, afhaken of weggaan?
  • Hoe help ik mensen bij het richting geven aan hun loopbaan en het maken van de juiste keuzes?
  • Wat kan ik als leidinggevende doen om meer betrokkenheid, trots, durf, eigenaarschap, flexibiliteit en/of energie te creëren in mijn team?
  • Hoe kunnen we de leidinggevende vaardigheden in onze organisatie naar een hoger plan brengen?

Onze expertise: het versterken van drie pijlers

  • Persoonlijke effectiviteit: het ontwikkelen van zelfkennis, talenten, persoonlijk leiderschap en loopbaan.
  • Verbindende communicatie: het goede gesprek voeren en constructief samenwerken met collega’s en klanten.
  • Coachend leidinggeven: resultaten behalen door talenten te kennen, ontwikkelen en uit te dagen.

Iedere vraag is uniek

Of je nu een individuele vraag, een teamvraag of een organisatievraag hebt; voor ons is iedere vraag uniek. Op basis van een vrijblijvend intakegesprek stellen we samen het doel vast, bepalen we de relevante competenties en brengen we de ontwikkelbehoefte in kaart. Op basis hiervan doen we een voorstel voor een ontwikkelprogramma dat, afgestemd op jouw behoefte, bestaat uit een talentenanalyse, teamscan, individuele coaching, ZKM zelfonderzoek, executive coaching, training van ‘soft skills’, teambegeleiding, workshop, intervisie en/of coach de coach.

Verankeren

verankeringsmodel

In onze aanpak staat het ontwikkelen van bewustwording, zelfreflecterend vermogen, competenties en ‘soft skills’ centraal. We doorbreken belemmerende patronen en verankeren nieuwe vaardigheden en gedrag.

Graag delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van  opleiding & ontwikkeling, organisatie- en teamontwikkeling,  talentmanagement, duurzame gedragsverandering, resultaatgericht coachen en leidinggeven

Meer weten?

Om je een idee te geven van de mogelijkheden, staan in het menu hiernaast een aantal van onze diensten beschreven. Iedere vraag begint met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek maken we kennis, brengen we jouw vraag in kaart en bepalen we welke aanpak het beste past.

Bel of mail Roos Awater (06 51 27 84 76 / r.awater@human-empowerment.nl).