Talent empowerment

Voor iedere organisatie zijn de talenten van mensen een belangrijke sleutel naar succes. Organisaties functioneren
nu eenmaal beter als mensen hun talenten kunnen inzetten en met trots, betrokkenheid en plezier werken. Hieraan bijdragen is onze drijfveer.

Wij helpen leidinggevenden om het potentieel van zichzelf én de mensen in hun organisatie zo goed mogelijk
te benutten en ontwikkelen.

Mensen en teams versterken

In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel organisaties geadviseerd en begeleid bij het ontwikkelen van hun mensen en teams.
De rode draad in onze dienstverlening is het versterken van drie pijlers:

  • Persoonlijke ontwikkeling: zelfkennis, zelfbewustzijn, eigen talenten en potentieel benutten, mentale balans, keuzes maken.
  • Communicatie en samenwerking: de regie nemen én verbinding maken in de interactie met collega’s, klanten en andere stakeholders.
  • Leiderschapsontwikkeling: in de rol van teamleider, manager of directeur groeien naar een next level leider.

Iedere vraag is uniek

Of je nu een individuele vraag, een teamvraag of een organisatievraag hebt; voor ons is iedere vraag uniek. Op basis van een intakegesprek brengen we samen jouw vraag in kaart en bepalen we welke stappen hierbij aansluiten. Op basis van jouw behoefte doen we een voorstel voor een ontwikkeltraject. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit: een talentenanalyse, een verdiepend ZKM zelfonderzoek, individuele coachingsgesprekken, maatwerk trainingsmodules voor het gehele team, fysieke bijeenkomsten afgewisseld met korte online sessies, intervisiebijeenkomsten, 360 graden feedback etc.

Human Empowerment beschikt over de onderwijskundige expertise om maatwerk programma’s te ontwerpen en uit te voeren. Daarnaast delen wij graag onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van leiderschap, organisatie- team- en mensontwikkeling, talentmanagement en duurzame gedragsverandering.

Verankeren

verankeringsmodel

In onze aanpak staat het ontwikkelen van bewustwording, zelfreflecterend vermogen en eigenaarschap centraal. Ons doel is bereikt als we belemmerende patronen doorbreken en nieuwe vaardigheden en gedrag verankeren. We besteden daarom veel aandacht aan duurzame gedragsverandering en geloven niet in een ‘quick fix’. Het ontwikkelen van bewustwording en zelfreflecterend vermogen is een essentieel proces en kost tijd.

Korte sessies spreiden we over een langere periode zodat mensen de tijd hebben om te oefenen in de dagelijkse praktijk en te reflecteren op eigen praktijksituaties. Om een duurzame gedragsverandering te waarborgen worden leidinggevenden actief betrokken in ieder traject.

Meer weten?

Om je een idee te geven van de mogelijkheden, staan in het menu hiernaast een aantal van onze diensten beschreven. Iedere vraag begint met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek maken we kennis, brengen we jouw vraag in kaart en bepalen we welke aanpak het beste past.

Bel of mail Roos Awater (06 51 27 84 76 / r.awater@human-empowerment.nl).